Grebstræning og pull-up program (Dansk)

 29,00 89,00

Dette er 8- og 4-ugers programmerne fra #getagrip kongen selv! De er på Danske og alle workouts samt tanker bagved er beskrevet i de 2 .pdf filer. Når du køber adgang til disse ejer du dem for evigt og du får samtidig adgang til den hemmelige YouTube kanal, hvor der i alt gemmer sig 35 videoer, inkl. en række follow-along træningsvideoer (alt på Engelsk).

Programmerne er lavet til, at øge din kapacitet til at lave pull-ups samt gøre dine underarme stærkere end nogensinde før. Vi differentierer mellem pull power og styrke, og strukturerer din grebstræning som aldrig før. God træning – og nyd rejsen!

Et 8-ugers program og et 4-ugers program som kombinerer træningen af dine underarme samt din kapacitet til at løfte din egen kropsvægt. Formålet med programmerne er at øge kapaciteten i dine underarme og hænder samt at hjælpe dig med, at blive bedre til, at løfte din egen kropsvægt. Programmet vil øge din styrke og kropskontrol, sådan du kan klare forhindringer der tidligere virkede umulige. Vi træner ikke forhindringsteknik, men vi arbejder på den grundlæggende styrke, som er essentiel for udvikling på rigs. Tips og tricks kan man lære hurtigt - men styrke og kontrol tager længere tid. På men den tålmodige hat!

Hver workout har en follow-along video (med få undtagelser i 4-ugers programmet). Der er også warm-up videoer, tekniske forklaringer og en skadesforebyggende video. Du møder deriblandt gæster som Ida Mathilde og Nikolaj Dam!

Equipment: Du skal bruge en pull-ups bar, nogle elastikker og enkelte vægte. Alle gyms har dette, og det tror jeg også dit home gym har!

Øg din kapacitet og#getagrip!

// Leon Kofoed

Additional information

Product combination

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grebstræning og pull-up program (Dansk)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *