Grip- & trekkrachtprogramma (Dutch)

 29,00 89,00

De 8 en 4-weekse grip- & trekkrachtprogramma’s ontwikkeld door de #getagrip koning zelf!

Wanneer u het programma online koopt, ontvangt u een e-mail met de programma’s als bijlage van 37 pagina’s en een PDF-bestand van 21 pagina’s. Er is ook eeuwige toegang tot een geheim YouTube-kanaal met al het relevante videomateriaal. In totaal 26 video’s incl. de 19 volgtrainingen voor het 8-weekse programma en 9 video’s voor het 4-weekse programma, die je helpen je capaciteit te vergroten!

Het 8-weekse en 4-weekse #getagrip-programma combineert de nodige training voor je onderarmen, armen en rugspieren om je eigen lichaamsgewicht op te tillen en te dragen. Door deze capaciteit te verbeteren, vervullen we het doel van al het harde werk - het voor JOU mogelijk maken om obstakels te overwinnen die voorheen als onmogelijk werden beschouwd. De programma's bevatten geen tips en trucs voor het voltooien van obstakels, nee we gaan de grotere uitdaging aan om je lichaam daadwerkelijk voor te bereiden op de uitdaging die voor je ligt. Ik volg je reis met veel plezier!

Bijna elke afzonderlijke training heeft een vervolgvideo, soms met andere gezichten uit de OCR-gemeenschap die je herkent. Er zijn opwarmingsvideo's, technische uitleg en ook een training ter preventie van blessures.

Uitrusting: Je hebt een optrekstang, elastiekjes en wat gewichten nodig. De meeste heb je thuis en alle luxe dingen zijn in je plaatselijke sportschool als je daar liever heen gaat.

Laten we nu uw vermogen om uw lichaamsgewicht op te tillen en te verplaatsen vergroten!

// Leon Kofoed

Additional information

Product combination

, ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grip- & trekkrachtprogramma (Dutch)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *